Experts waarschuwen voor digibesitas

We zijn steeds meer bezig met digitale media. Dat blijkt uit de jaarlijkse Digimeter van onderzoekscentrum iMinds bij 2.000 Vlamingen. Zo is 1 op de vier gezinnen gekoppeld aan het internet met vijf verschillende beeldschermen: televisie, laptop, desktop, tablet en smartphone. Steeds meer mensen kunnen echter niet om met die stroom aan informatie en stevenen af op de nieuwe welvaartsziekte digibesitas.
Geactualiseerd op:
Onderwerpen:
©:
PreventMail 05/2016

Upgrade jouw abonnement

Deze tekst is momenteel niet toegankelijk binnen jouw abonnementsformule.
Ontdek onze verschillende formules.