Experts waarschuwen voor digibesitas

We zijn steeds meer bezig met digitale media. Dat blijkt uit de jaarlijkse Digimeter van onderzoekscentrum iMinds bij 2.000 Vlamingen. Zo is 1 op de vier gezinnen gekoppeld aan het internet met vijf verschillende beeldschermen: televisie, laptop, desktop, tablet en smartphone. Steeds meer mensen kunnen echter niet om met die stroom aan informatie en stevenen af op de nieuwe welvaartsziekte digibesitas.

Dit gedeelte van de site is enkel toegankelijk voor abonnees.

Op onze site vindt u alle nodige informatie omtrent de verschillende abonnementsformules, nl. het preventAssist abonnement en het preventEssentials abonnement.

Als abonnee uw wachtwoord vergeten? Vraag hier een nieuw wachtwoord aan.

: PreventMail 05/2016