Schakelprogramma voor de opleiding Preventieadviseur Niveau 1

De opleiding is bedoeld voor deelnemers die over een getuigschrift MVK (Middelbare veiligheidskunde - Nederland) beschikken en de opleiding preventieadviseur niveau 1 willen volgen. De kennis van de Belgische welzijnswetgeving is echter een toelatingsvoorwaarde voor de specialisatie niveau 1.  De opleiding biedt ook de mogelijkheid aan deelnemers met een getuigschrift HVK om als preventieadviseur niveau 1 aan de slag te gaan.   

Inhoud

 

In het schakelprogramma wordt de Belgische welzijnswetgeving uiteengezet en worden de structuren in het preventiebeleid – intern en extern aan de onderneming of organisatie – toegelicht.

Het programma omvat 5 dagen. 
 

Praktisch

 
Deze opleiding start op donderdag 10 september 2020 en gaat op 5 opeenlopende donderdagen door, van 9u tot 16u30. Dit is 17 en 24 september, 1 en 8 oktober.
 
Broodjeslunch (tijdelijk opgeschort wegens covid-19), water en warme dranken zijn inbegrepen in de prijs. Tijdens de schoolvakanties is er geen les.
 
Het documentatiemateriaal bij het lesprogramma wordt u bij elke les digitaal bezorgd.
 
De lessen gaan door in Leuven, Kolonel Begaultlaan 1A/51 op 10 min. wandelafstand van het station. De Academy promoot het openbaar vervoer, maar is er parkeergelegenheid in de buurt. Meer informatie over bereikbaarheid.
 
 

Eindevaluatie

 

De deelnemers leggen een proef af om hun kennis te toetsen.

 

Prijs

 

750€ (excl 21% BTW) met inbegrip van digitale cursusteksten, broodjeslunch, koffie en thee, evaluatie en proclamatie. 

Deelnemers genieten gedurende de opleiding van een PreventEssentials abonnement (waarde 675 €) - onbeperkt toegang tot www.prevent.be en de elektronische nieuwsbrief PreventMail - en het PreventLex abonnement (1.095 €) met online wetteksten mbt preventie.

Kosteloos annuleren kan schriftelijk tot 1 week voor de start van de opleiding. De facturatie gebeurt door Prevent nv, Kolonel Begaultlaan 1A, 3012 Leuven - btw BE0845 552 265.

Als erkend opleidingsverstrekker aanvaardt Prevent de KMO-portefeuille (Erkenningsnummer DV.O214764) en opleidingscheques als betaalmiddel.

U kan zich via onderstaande link inschrijven.

 
 
Training details
10/09/2020 - 08/10/2020
course_code: 
PA - Schakel sep 2020
course_domain: 
Multidisciplinair
course_price: 
750 € excl btw
course_organizer: 
Prevent
course_location: 
Leuven