Safety Days: Prevent ondersteunt u

Prevent ondersteunt u bij het organiseren van Safety Days (veiligheids- en gezondheidsdagen) om uw werknemers te sensibiliseren rond allerlei thema’s.

Wat?
Tijdens een Safety Day kan u uw werknemers sensibiliseren en alert maken voor mogelijke risico’s op de werkvloer en voor het nemen van de nodige preventiemaatregelen. Zo kunnen ze de nodige kennis opdoen die hen kan helpen veiliger en gezonder te werken en leven, niet enkel op het werk, maar ook thuis.
 
Hoe?
Een Safety Day kan op veel verschillende manieren ingevuld worden. Dit kan gaan van workshops en infosessies over belevingsmomenten, een spel of quiz tot het verspreiden van sensibiliseringsmateriaal en -tools (magazine preventActio, folders, affiches, ...).
 
Hoe ondersteunt Prevent?
Bent u op zoek naar een Safety Day die op maat van uw bedrijf gemaakt is? Dan bent u bij Prevent aan het juiste adres. Reeds honderden tevreden klanten kunnen dit bevestigen.
Wij luisteren naar de specifieke behoeften die heersen binnen uw bedrijf. Vervolgens maken we een gepersonaliseerd voorstel voor u rond een of meerdere door u gekozen thema’s, gebaseerd op de specifieke situatie van uw onderneming. Belangrijk hierbij is dat de werknemers bijleren over actuele thema’s op een manier die zij niet als betuttelend ervaren.
 
Thema’s
Mogelijke thema’s voor uw Safety Days zijn:
- ...
 
Dit is een niet-limitatieve lijst. Alles is dus mogelijk!
 
customer [at] prevent [dot] be (Contacteer ons voor meer info.)
 
 
Prevent is een geregistreerde dienstverlener in het kader van de kmo-portefeuille. De kmo-portefeuille is een subsidiemaatregel van de Vlaamse Overheid waarbij uw onderneming financiële steun krijgt voor de investering in opleiding en advies. Verder werken wij ook samen met de meeste sectorale opleidingsfondsen (check uw paritair comité).