Prevent-Academy in het kort

De opleidingen van Prevent-Academy omvatten de opleidingen leidend tot een wettelijk erkend getuigschrift voor de preventieadviseur, de veiligheidscoördinator en de milieucoördinator.

Bekijk het volledig aanbod van Prevent-Academy.  Opleidingen kunnen ook in company op maat voor u opgemaakt worden. Wij bekijken samen met u inhoud en organisatie voor een afstemming op uw wensen en behoeften.

Onze troeven

Kwaliteit
Alle opleidingen zijn wetenschappelijk onderbouwd, met logische en coherente programma’s, die steeds in
overeenstemming zijn met de desbetreffende eindtermen. De docenten zijn deskundigen afkomstig uit de praktijk en uit de academische wereld.

Begeleiding
Elke opleiding wordt samengesteld, geëvalueerd en bijgestuurd door deskundigen. De progammacoördinator ziet toe op de evenwichtige en correcte samenstelling van het programma; de modulecoördinator waakt over de onderlinge afstemming van de cursussen en de eindwerkcoördinator zorgt voor de link met de promotoren.

Competitieve prijs
De cursist kan gedurende de opleiding gebruik maken van de diensten van de bibliotheek en mediatheek en krijgt een login voor toegang tot de Prevent site www.prevent.be met de integrale artikelen van de magazines.