Staar je niet blind op je scherm

Doordat we tegenwoordig zoveel telewerken, brengen we erg veel tijd online door. Maar onze ogen zijn niet gemaakt om uren na elkaar naar een scherm te kijken. Dat merk je bijvoorbeeld wanneer je ogen beginnen prikken en tranen na een dagje werken op je laptop.

Dit gedeelte van de site is enkel toegankelijk voor abonnees met een preventAssist of preventActio abonnement. 

Op onze site vindt u alle nodige informatie over de verschillende abonnementsformules of contacteer ons voor verdere vragen.

Indien u reeds over een abonnement beschikt, meld u dan hier aan om verder te lezen

Als abonnee uw wachtwoord vergeten? Vraag hier een nieuw wachtwoord aan.

: preventActio 02/2021