Programmawet verduidelijkt regels rond ter beschikking stellen werknemers

Artikel 21 van de Programmawet van 27 december 2012, (BS 31 december 2012) wijzigt artikel 31, §1 van de wet van 24 juli 1987 betreffende de tijdelijke arbeid, de uitzendarbeid en het ter beschikking stellen van werknemers ten behoeve van gebruikers (BS 20 augustus 1987). Hierdoor wordt het mogelijk om het onderscheid te maken tussen een toegelaten (onder)aanneming en een verboden terbeschikkingstelling.

Dit gedeelte van de site is enkel toegankelijk voor abonnees.

Op onze site vindt u alle nodige informatie omtrent de verschillende abonnementsformules, nl. het preventAssist abonnement en het preventEssentials abonnement.

Als abonnee uw wachtwoord vergeten? Vraag hier een nieuw wachtwoord aan.

: PreventActua 01/2013