Vacature: Het OCMW van Sint-Jans-Molenbeek is op zoek naar een preventieadviseur niveau I

Het OCMW van Sint-Jans-Molenbeek is momenteel op zoek naar een preventieadviseur niveau I, verantwoordelijke van de interne dienst voor preventie en bescherming op het werk (m/v).

De opdracht van het OCMW is ervoor te zorgen dat iedereen een bestaan kan leiden dat beantwoordt aan de menselijke waardigheid en dus het recht op maatschappelijke dienstverlening te waarborgen. Het OCMW van Sint-Jans-Molenbeek omvat zes sociale antennes verspreid over de gemeente, alsook een onthaaltehuis en een rust- en verzorgingstehuis. Het bestaat uit 1100 personeelsleden, waarvan bijna 400 in het kader van een inschakelingsbetrekking zoals bedoeld in artikel 60, § 7 van de organieke wet van 1976, hetzij binnen het OCMW, hetzij ter beschikking gesteld van een partnerorganisatie. Deze mensen hebben een grote verscheidenheid aan functies, variërend van maatschappelijk werker, verpleegkundige, arbeider tot administratief medewerker.
 
Belangrijkste missies
De preventieadviseur staat de werkgever bij bij de uitvoering van de maatregelen in het kader van de Welzijnswet. Hij/zij heeft ook een adviserende functie ten opzichte van de werkgever en de werknemers. De preventieadviseur voert zijn taak onafhankelijk van de werkgever en de werknemers uit. Hij/zij heeft de leiding over de interne dienst voor preventie en bescherming op het werk.
 
Uw profiel
  • U bent in het bezit van een masterdiploma of equivalent;
  • U heeft 3 jaar ervaring, waarvan 2 jaar op het gebied;
  • U heeft de opleiding van preventieadviseur niveau I met succes gevolgd;
  • U heeft een sociale interesse en geeft blijk van een administratieve nauwkeurigheid;
  • U werkt resultaatgericht en u houdt ervan om in een team te werken;
  • U bent vertrouwd met het gebruik van de gangbare informaticatoepassingen;
  • Tweetaligheid (Nederlands/Frans) is een troef.
 
Wij bieden
Een voltijds contract van onbepaalde duur, doorlopende professionele opleidingen ten laste van de werkgever, gemakkelijke bereikbaarheid met het openbaar vervoer, een vervoersbewijs van de MIVB via het systeem van de derdebetaler en/of de terugbetaling van het woon-werkverkeer met andere vormen van openbaar vervoer en/of een fietspremie, de mogelijkheid om een hospitalisatieverzekering af te sluiten tegen een gunstig tarief, de erkenning van opgedane ervaring (alle ervaringen in de publieke sector en maximum 6 jaar in de privésector), een aantrekkelijk verlofkapitaal, verloning met taalpremie inbegrepen: 3.583,32€ bruto voor 3 jaar ervaring en 3.697,06€ bruto voor 6 jaar ervaring en een aanvullende pensioenverzekering.
 
Interesse?
Stuur uw kandidatuur (cv en motivatiebrief) via mail naar hrm1080 [at] publilink [dot] be of per post naar OCMW Sint-Jans-Molenbeek, Alphonse Vandenpeereboomstraat 14 te 1080 Brussel, met de referentie 20051. Solliciteren kan tot en met 09/11/2020.
 
Gelieve voor meer inlichtingen in verband met deze functie contact op te nemen met de Dienst Human Resources per mail: hrm1080 [at] publilink [dot] be.