VACATURE: Administratief medewerk(ster)

FUNCTIEOMSCHRIJVING

Prevent is op zoek naar een administratief medewerker(ster) om het opleidingscentrum preventAcademy te ondersteunen. Je werkt aan de receptie waar je telefoons behandelt en klanten ontvangt. Je bent medebeheerder van een aantal mailboxen en je beantwoordt allerlei soorten vragen van (potentiële) klanten en cursisten. Je staat in voor de klantenadministratie en je verzorgt het administratieve werk rond de opleidingen (van het verwerken van inschrijvingen tot allerlei bestellingen plaatsen, lesteksten opvragen, attesten klaarmaken, ...). Je bent het aanspreekpunt voor de cursisten en docenten. Je zorgt dat alles klaarstaat in de opleidingslokalen en dat de keuken steeds netjes is.
Daarnaast ben je aan de balie ook het gezicht van het bedrijvencentrum Hyphen-One. Onze zalen kunnen gehuurd worden en jij beheert de reservaties, je zorgt dat alles klaarstaat voor meetings en ontvangt de klanten.

 

GEZOCHT PROFIEL

Vlotte, sociale persoonlijkheid;
Klantvriendelijk en flexibel;
Talenkennis: mondeling en schriftelijk in Nederlands (zeer goed), Frans (goed), Engels (goed); Je kan meedraaien in een klein bedrijf waar er geen afgebakende functies zijn;
Je kan zelfstandig werken en je hebt de capaciteit om werk te zien.


VEREISTE STUDIES OF ERVARING
Bachelordiploma is niet noodzakelijk, maar kan een pluspunt zijn; Ervaring in een gelijkaardige functie is geen must.


AANBOD EN VOORDELEN
Contract van onbepaalde duur;
Tijdregeling: 40-urenweek;
Dienstregeling: dagwerk;
Mogelijkheid tot Interne Beroepsopleiding (IBO)


INTERESSE?
Stuur je sollicitatie en korte cv door naar vacancy [at] prevent [dot] be.