Van VCA naar veiligheidsladder: ééndaagse workshop - Leuven (B)

VCA en de veiligheidsladder streven dezelfde doelstellingen na, namelijk het creëren van een veilige en gezonde werkomgeving. Beide systemen toetsen de geleverde inspanningen aan de hand van criteria.  De veiligheidsladder zet duidelijk in op de verhoging van het veiligheidsbewustzijn en het bewust veilig handelen. Organisaties die over een VCA beschikken, hebben interesse om in te zetten op de karakteristieken van de ladder en ook hier te groeien naar een certificatie. 

Inhoud

De veiligheidsladder wordt in steeds meer aanbestedingen gevraagd. Hoe bouwt u een bestaande VCA-structuur uit naar trede 3 van de veiligheidsladder? In deze training krijgt u praktische handvaten en een stappenplan aangereikt.

Docent 

Tiemen van der Worp, Q-OH&S-specialist, docent en jurylid opleidingen preventieadviseur Prevent (PA1, PA2 en HVK Nederland).
 

Attesten

De deelnemers krijgen een attest van deelname. De opleiding komt in aanmerking voor bijscholing van preventieadviseurs.
 

Praktisch 

Locatie:  Bedrijvencentrum Hyphen-One, Kolonel Begaultlaan 1A/51, 3012 Leuven

Datum: 7 februari 2020, 9u tot 16u

Prijs: € 395, alumni-prijs: € 355 (excl. btw)

De workshop wordt ook gegeven in Dordrecht (Nederland): meer info

Kosteloos annuleren kan schriftelijk tot 1 week voor de start van de opleiding. De facturatie gebeurt door Prevent nv, Kolonel Begaultlaan 1A, 3012 Leuven - BTW BE 0845 552 265.

Als erkend opleidingsverstrekker aanvaardt Prevent-Academy de kmo-portefeuille (Registratienummer DV.O214764) en opleidingscheques als betaalmiddel.
 
Inschrijven kan via de link onderaan.
 

 

Details opleiding
07/02/2020
Cursus code: 
BSPA 070220
Cursus domein: 
Multidisciplinair
Prijs alles inbegrepen: 
€ 395, alumni-prijs: € 355 (excl. btw)
Organisatie: 
Prevent
Locatie: 
Leuven