Summerclass: Elektromagnetische velden

Prevent organiseert een reeks summerclasses die een update brengen van de wetgeving en de actualiteit zodat u na de zomer met kennis van zaken opnieuw aan de slag kan gaan. De classes worden begeleid door dr. Dirk Adang, expert elektromagnetische straling en gezondheid bij de Hoge Gezondheidsraad België en docent aan PreventAcademy.

Op 4 september is de tweede bijscholing gewijd aan de blootstelling aan elektromagnetische velden.

Inhoud

Twee jaar geleden verscheen het koninklijk besluit over elektromagnetische velden in arbeidssituaties. De werkgever moet erop toezien dat de blootstelling van werknemers de grenswaarden niet overschrijdt. Hoe is de situatie twee jaar na datum? Welke maatregelen hebben de ondernemingen getroffen? En zijn deze werkbaar?

De docent geeft hierover toelichting en gaat dieper in op de nieuwe indeling van effecten van niet-ioniserende elektromagnetische straling, grenswaarden en actieniveaus, eventueel te nemen maatregelen en praktische tips en tricks.
 

Docent

Dr. Dirk Adang

Attest
U ontvangt een getuigschrift van gevolgde bijscholing.

Praktisch

Datum: 4 september 2018, 13u-16u30

Plaats: Prevent, bedrijvencentrum Hyphen-One te Leuven, Kolonel Begaultlaan 1A/51 (vijfde verdieping) op 10 min. wandelafstand van het station. Er is parkeergelegenheid in de buurt, parking Vaartkom.

Prijs: 195 € (excl. BTW)
 

Facturatie

De facturatie gebeurt door Prevent nv, Kolonel Begaultlaan 1A, 3012 Leuven - BTW BE 0845 552 265. U ontvangt na inschrijving een factuur.

Kosteloos annuleren (schriftelijk) kan tot één week voor de start van de bijscholing. 

Als erkend opleidingsverstrekker aanvaardt Prevent de kmo-portefeuille (Erkenningsnummer DV.O214764) en opleidingscheques als betaalmiddel.

U kan zich via onderstaande link inschrijven.

 
Details opleiding
04/09/2018
Cursus code: 
BSPA 040918
Cursus domein: 
Multidisciplinair
Prijs alles inbegrepen: 
195 € (excl BTW)
Organisatie: 
Prevent
Locatie: 
Leuven