Specifieke bijscholing voor veiligheidscoördinatoren: circulatieplannen en evacuatiewegen op de werf

Op woenderdag 15 september organiseert Prevent een specifieke bijscholing over circulatieplannen en evacuatiewegen op de werf.

Als vereiste voor het verlengen van het certificaat van veiligheidscoördinator schrijft artikel 65 septies van het KB van 25 januari 2001 en gewijzigd bij het KB van 19 januari 2005 een bijscholing voor van tenminste vijf uur per jaar of 15 uur over een periode van drie jaar.
 Prevent biedt 2 maal per jaar een studienamiddag aan die zich specifiek richt naar de bijscholing van de veiligheidscoördinator.
 

Programma

De bijscholing besteedt aandacht aan de circulatiewegen op de werf en de organisatie van noodplannen en -procedures. Hoe handelen in geval van een ongeval, welke zijn de tussenkomende partijen, hoe zorg je voor doorgangen en evacuatiewegen op de werf? Deze topics komen aan bod tijdens de bijscholingsnamiddag.
 

Attest

U ontvangt een attest van de gevolgde specifieke bijscholing.


Praktisch

Datum: woensdag 15/12/2020

Duur: 13u - 18u

Online bijscholing via Webex. U ontvangt een link naar de virtuele bijscholingsruimte na inschrijving, u hoeft geen specifieke software te downloaden.

Prijs: 200 € (excl. BTW). 


Facturatie

De facturatie gebeurt door Prevent nv, Kolonel Begaultlaan 1A, 3012 Leuven - BTW BE 0845 552 265. U ontvangt na inschrijving een factuur.

Kosteloos annuleren kan enkel schriftelijk tot één week voor de start.

Als erkend opleidingsverstrekker aanvaardt Prevent de kmo-portefeuille (Erkenningsnummer DV.O214764) en opleidingscheques als betaalmiddel.

U kan zich via onderstaande link inschrijven.

Details opleiding
15/12/2021
Cursus code: 
TMBSPEC151221
Cursus domein: 
Veiligheidscoördinatie
Prijs alles inbegrepen: 
200 € excl btw
Organisatie: 
Prevent
Locatie: 
Online