Schakelprogramma voor de opleiding Preventieadviseur Niveau 1

Situering   Het getuigschrift MVK (Middelbare veiligheidskunde - Nederland) geeft deels vrijstelling tot het volgen van de multidisciplinaire basisvorming of de specialisatiemodule tot preventieadviseur niveau 2. De kennis van de Belgische welzijnswetgeving is echter een toelatingsvoorwaarde voor de specialisatie niveau 1. Om dit tekort aan te vullen kan een schakelprogramma gevolgd worden.

Inhoud

 

Houders van een getuigschrift MVK (Middelbare veiligheidskunde - Nederland) die over de vereiste toelatingsvoorwaarden beschikken kunnen via het schakelprogramma instappen in de specialisatiemodule tot preventieadviseur niveau 1.

In het schakelprogramma wordt de Belgische welzijnswetgeving uiteengezet en worden de structuren in het preventiebeleid – intern en extern aan de onderneming of organisatie – toegelicht.

Het programma omvat 5 dagen en is geïntegreerd in de multidisciplinaire basisopleiding. 
 

Praktisch

 
Deze opleiding start op dinsdag 15 januari 2019 en gaat op 5 opeenlopende dinsdagen door, van 9u tot 16u30. Broodjeslunch, water en warme dranken zijn inbegrepen in de prijs. Tijdens de schoolvakanties is er geen les.
 
Het documentatiemateriaal bij het lesprogramma wordt u bij elke les digitaal bezorgd.
 
De lessen gaan door in Leuven, Kolonel Begaultlaan 1A/51 op 10 min. wandelafstand van het station. De Academy promoot het openbaar vervoer, maar is er parkeergelegenheid in de buurt. Meer informatie over bereikbaarheid.
 
 

Eindevaluatie

 

De deelnemers leggen een proef af om hun kennis te toetsen.

 

Prijs

 

700€ (excl 21% BTW) met inbegrip van digitale cursusteksten, broodjeslunch, koffie en thee en evaluatie. 

Deelnemers genieten gedurende de opleiding van een PreventEssentials abonnement (waarde 645 €) - onbeperkt toegang tot www.prevent.be en de elektronische nieuwsbrief PreventMail - en het PreventLex abonnement (1.045 €) met online wetteksten mbt preventie.

Kosteloos annuleren kan schriftelijk tot 1 week voor de start van de opleiding. De facturatie gebeurt door Prevent nv, Kolonel Begaultlaan 1A, 3012 Leuven - btw BE0845 552 265.

Als erkend opleidingsverstrekker aanvaardt Prevent de KMO-portefeuille (Erkenningsnummer DV.O214764) en opleidingscheques als betaalmiddel.

U kan zich via onderstaande link inschrijven.

Details opleiding
15/01/2019 - 26/02/2019
Cursus code: 
PA - Schakel jan 2019
Cursus domein: 
Multidisciplinair
Prijs alles inbegrepen: 
700€ (excl 21% BTW)
Organisatie: 
Prevent
Locatie: 
Leuven