Sensibiliseringsmateriaal: Werken in besloten ruimten

Sensibiliseringsmateriaal Prevent: Werken in besloten ruimten
Een van de belangrijkste gevaren tijdens werken in een besloten ruimte is een gevaarlijke atmosfeer die verstikking, intoxicatie, brand of explosie kan veroorzaken.

 

Affiches

De affiches "Ademen is leven. Bescherm je ademhaling", "Geef vuur geen kans" en "Explosie- en brandgevaar" kunnen voor u als preventieadviseur een handig hulpmiddel zijn om werknemers te waarschuwen voor brand- en explosiegevaar en te wijzen op het belang van ademhalingsbescherming.

U kunt deze en andere affiches bestellen volgens een printondemandformule.

Blader door onze catalogus en vraag ons een customer [at] prevent [dot] be (prijsvoorstel).

 

Opleidingsvideo

Ook in ons prevent[e]Trainingaanbod zijn er opleidingsvideo's beschikbaar over dit onderwerp:

Besloten ruimten
Deze cursus behandelt de volgende onderwerpen: besloten ruimten, werkvergunning, risico's van besloten ruimten, zuurstofarme atmosferen, ontvlambare atmosferen, toxische atmosferen, risico's van de omgeving, procedures voor veilig werken, atmosfeertesten, ventilatie en pbm.

Atmosfeertesten in besloten ruimten
In deze video komen de volgende onderwerpen aan bod: atmosfeermeting, zuurstofniveau, ontvlambaarheid, toxiciteit, problemen bij het testen en testprocedures.
 

In onze prevent[e]Trainingcatalogus vindt u alle beschikbare video's.

prevent[e]Training biedt eenvoudige en flexibele mogelijkheden om zelf informatie en opleiding aan te bieden over veiligheid en gezondheid op het werk. Via opleidingsvideo’s krijgen uw medewerkers cursussen over onderwerpen die echt relevant zijn voor hen.