Sensibiliseringsmateriaal: Struikelen, uitglijden en vallen

Sensibiliseringsmateriaal: Struikelen, uitglijden en vallen
Valpartijen vormen een van de belangrijkste oorzaken van ongevallen op het werk. De slachtoffers zijn vaak langdurig arbeidsongeschikt. Met de juiste houding kan je echter heel wat ongevallen voorkomen.


Opleidingsvideo


In de video 'Struikelen, uitglijden en vallen' komen de volgende onderwerpen aan bod: oorzaken van valpartijen, valpartijen voorkomen, valpreventie, ladders & trapladders.

BEKIJK DE TRAILER

In onze prevent[e]Trainingcatalogus vindt u alle beschikbare video's.

Affiches


Onze affiches over struikelen, uitglijden en vallen op het werk kunnen voor u als preventieadviseur een handig hulpmiddel zijn om valpartijen op het werk te voorkomen.
U kunt de affiches laten personaliseren en bestellen volgens een printondemandformule.
 

BENIEUWD NAAR DE AFFICHES?

Praktijkopleiding: Vallen en struikelen


Deze praktijkgerichte opleiding focust op de meest voorkomende val- en struikelrisico’s in het bedrijf en bij uitbreiding in de privésituatie, en hoe deze te voorkomen. De aandacht gaat uit naar orde en netheid, het herkennen van gevaren en risico’s en het nemen van de gepaste preventie- en beschermingsmaatregelen.

Alle opleidingen kunnen bij Prevent of inhouse gegeven worden. De opleidingen hebben een standaard programma maar kunnen aangepast worden aan de eigen behoeften. De opleidingen kunnen in het Frans en Nederlands gegeven worden.
 

ONTDEK HET AANBOD