Sensibiliseringsmateriaal: Persoonlijke beschermingsmiddelen

Sensibiliseringsmateriaal: Persoonlijke beschermingsmiddelen
Het op een correcte manier dragen en onderhouden van persoonlijke beschermingsmiddelen (pbm) kan ervoor zorgen dat de gevolgen van een arbeidsongeval beperkt blijven.


Opleidingsvideo

In onze e-training-cursus ‘Persoonlijke beschermingsmiddelen' komen de volgende onderwerpen aan bod: hoofdbescherming, voetbescherming, hand- en armbescherming, oog- en gelaatsbescherming, gehoorbescherming, lichaamsbescherming, ademhalingsbescherming, valbescherming en
risicobeheersing.

BEKIJK DE TRAILER

In onze prevent[e]Trainingcatalogus vindt u alle beschikbare video's.

Affiches

Onze affiches kunnen voor u als preventieadviseur een handig hulpmiddel zijn om werknemers bewust te maken van het belang van persoonlijke beschermingsmiddelen.

U kunt de affiches laten personaliseren en bestellen volgens een printondemandformule.

BENIEUWD NAAR DE AFFICHES?

Praktijkopleiding: Persoonlijke en collectieve beschermingsmiddelen

De opleiding behandelt de rol van de beschermingsmiddelen, het gebruik en onderhoud ervan, de keuzemogelijkheden en de aankoopprocedure. Ook de plaats van de beschermingsmiddelen in de preventiehiërarchie en het dynamisch risicobeheersysteem worden toegelicht.

De opleiding kan bij Prevent, inhouse of online gegeven worden. Er is een standaardprogramma, maar dat kan aangepast worden aan de eigen behoeften.

ONTDEK HET AANBOD