Brengt het coronavirus ook uw opleidingsplannen in de war? Kies voor prevent[e]Training

Om de verspreiding van het coronavirius in te dijken, moet het onderling contact tussen mensen gedurende de volgende weken zoveel mogelijk worden vermeden. Hierdoor worden misschien ook de bedrijfsinterne opleidingen geannuleerd. De inschakeling van digitale leervormen kan een oplossing bieden. Vaak is men echter beducht voor de rompslomp die de introductie van een digitale leeromgeving met zich meebrengt: veel overleg met interne en externe IT-experten, het aanmaken van content, het beheer van het leerplatform, ... Prevent beschikt over een digitaal leerplatform dat eenvoudig, snel en zonder tussenkomst van IT-experten geïmplementeerd kan worden.


Voordelen
• het plug-and-play learning management system bevindt zich in de cloud;
• het platform biedt toegang tot een ruime catalogus met cursussen die meteen gebruikt kunnen worden;
• met de course builder kunnen op een eenvoudige manier aangepaste cursussen samengesteld worden bestaande uit eigen materiaal (video, powerpoint, documenten, …) of uit een combinatie van eigen materiaal en materiaal uit de catalogus (met meer dan 1000 beschikbare hoofdstukken);
• via vragen (standaard of op maat) kan de kennis van de cursisten worden geëvalueerd. Wie voldoet aan de criteria, kan een persoonlijk certificaat ontvangen;
• via een app (beschikbaar voor iOS en Android) is het platform ook bruikbaar op mobiele apparaten zoals gsm’s en tablets.

Prijs
Deze oplossing is bovendien ook budgettair heel transparant. Het opzetten van het e-learningplatform kost eenmalig € 995 (+ btw); de prijs per opleidingssessie bedraagt € 14 (+ btw) en daalt naargelang er meer sessies worden aangekocht; het minimum aantal bedraagt 200 stuks.

Preventtv.be
Naast de implementatie van een eigen bedrijfsplatform, bestaat ook de mogelijkheid om gebruik te maken van het platform van Prevent. Dit is vooral zinvol bij een zeer beperkt aantal cursisten. Voor meer informatie, zie www.preventtv.be.

Cursusmateriaal
Ten slotte kan Prevent ook assisteren bij de transformatie van bestaand, traditioneel cursusmateriaal naar een e-trainingomgeving, of bij het uitwerken van volledig nieuw cursusmateriaal.

Aarzel zeker niet om customer [at] prevent [dot] be (ons te contacteren) indien u bijkomende informatie over onze e-trainingoplossing wenst of indien u geïnteresseerd bent in een demo; we kunnen deze zelfs online organiseren!