Werken aan een elektrische installatie: bijna een ernstig arbeidsongeval

De verhuurder van een ouder kantoorgebouw wilde een aantal bijkomende stopcontacten laten aanbrengen op een bepaald circuit. Door het eendraadschema van de elektrische installaties in het gebouw, wist de uitvoerende elektricien op welke plek in het schema de bijkomende batterij stopcontacten moest worden ingelast. De locatie van de leidingen was echter niet duidelijk en tijdens het doorknippen ontstond er een kortsluiting.

Dit gedeelte van de site is enkel toegankelijk voor abonnees.

Op onze site vindt u alle nodige informatie omtrent de verschillende abonnementsformules, nl. het preventAssist abonnement en het preventEssentials abonnement.

Als abonnee uw wachtwoord vergeten? Vraag hier een nieuw wachtwoord aan.

: PreventActua 20/2016