Sanitaire installaties in de bedrijfskeuken: vormgeving en gebruik

Vele grotere ondernemingen hebben een grootkeuken. Het personeel dat instaat voor de bereiding en het serveren van de maaltijden, moet beschikken over eigen sanitaire installaties. Hoe moeten die eruitzien? En mogen deze ook gebruikt worden door de gebruikers van de eetgelegenheid, zoals de eigen personeelsleden, bezoekers en de werknemers van onderaannemers?

Dit gedeelte van de site is enkel toegankelijk voor abonnees met een preventAssistpreventEssentials of preventActua abonnement.

Als abonnee uw wachtwoord vergeten? Vraag hier een nieuw wachtwoord aan.

: preventActua 03/2020