Fotowedstrijd: Veiligheid heeft nooit vakantie!

Prevent nodigt je uit om deel te nemen aan onze jaarlijkse zomerwedstrijd ‘Veiligheid heeft nooit vakantie’. De regels zijn eenvoudig: als je op vakantie getuige bent van een opmerkelijke werksituatie, leg die dan vast met je fototoestel en stuur je foto(s) voor 15 oktober naar onze redactie. Zijn welkom: foto’s van gevaarlijke situaties maar even goed foto’s van goede praktijken. Ook hoef je je niet te beperken tot arbeids- situaties; opvallende pictogrammen, leuke affiches, creatieve of zelfgemaakte pbm, … Kortom, alles wat te maken heeft met het werk. Uiteraard worden de creatiefste inzendingen beloond.

Prijzen
De twee beste foto’s winnen een ‘cadeaubox à la carte’ ter waarde van 100 euro voor de eerste en 35 euro voor de tweede prijs. De derde prijs is een Fnac-bon ter waarde van 15 euro.

Hoe deelnemen?
Deelnemen kan door voor 15 oktober je foto per mail te sturen naar de redactie van Prevent, editor [at] prevent [dot] be. Vermeld zeker naam, adres en telefoonnummer van de fotograaf, de plaats (stad en land) waar de foto is genomen en een korte beschrijving van wat er op de foto te zien is. Je mag maximaal 10 foto’s insturen op voorwaarde dat het foto’s met verschillende onderwerpen zijn. De foto moet een minimumafmeting hebben van 1024 X 768 pixels en een kwaliteit van minstens 300 dpi.

Succes!

 

: PreventActio