Fotowedstrijd: Veiligheid heeft nooit vakantie!

Naar jaarlijkse gewoonte organiseert het tijdschrift PreventActio de zomerwedstrijd ‘Veiligheid heeft nooit vakantie’. Ben je op vakantie getuige van een verbazingwekkende werksituatie? Maak ze dan onsterfelijk met je fototoestel en stuur je foto voor 30 september naar de redactie van PreventActio.

Niet enkel foto’s van gevaarlijke situaties komen in aanmerking, ook goede praktijken maken kans op een van de mooie prijzen. Opvallende pictogrammen, leuke affiches, creatieve of zelfgemaakte pbm’s,…  kortom, alles wat te maken heeft met het werk. De creatiefste inzendingen worden beloond.

Spannende prijzen
De twee beste foto’s winnen een ‘cadeaubox à la carte’ (www.cadeaubox.be) ter waarde van 100 euro voor de eerste en 35 euro voor de tweede prijs. De derde prijs is een Fnac-bon ter waarde van 15 euro.
Onze driekoppige jury zal de winnaars kiezen. Hun naam en foto worden gepubliceerd in het novembernummer van PreventActio en op de website van Prevent.

Hoe deelnemen?
Deelnemen kan door voor 30 september je foto te mailen naar de redactie van PreventActio (editor [at] prevent [dot] be). Vermeld je naam, adres, telefoonnummer, de plaats (stad en land) waar de foto is genomen en een korte beschrijving van de arbeidssituatie. Je mag maximaal 10 foto’s insturen op voorwaarde dat het foto’s met verschillende onderwerpen zijn. De foto moet een minimumafmeting hebben van 1024 X 768 pixels en een kwaliteit van minstens 300 dpi. Meer info vind je in het wedstrijdreglement.

 

Succes!
 

: PreventActio