Prevent-Academy

Prevent-Academy is het opleidingscentrum van Prevent.


Het aanbod omvat de wettelijk erkende opleidingen, praktijkgerichte opleidingen en workshops of studiedagen. Ervaringen van vakspecialisten uit de bedrijfswereld en resultaten van wetenschappelijk onderzoek worden omgezet in kwaliteitsvolle opleidingen. Nationale en internationale activiteiten op het terrein worden nauw opgevolgd.

Prevent Academy biedt ook Franstalige opleidingen aan.
 

Waarom kiezen voor Prevent-Academy?
 

* Kwaliteit

Alle opleidingen zijn wetenschappelijk onderbouwd, met logische en coherente programma’s, die steeds in overeenstemming zijn met de desbetreffende eindtermen. De docenten zijn deskundigen afkomstig uit de praktijk en uit de academische wereld.

* Begeleiding

Elke opleiding wordt samengesteld, geëvalueerd en bijgestuurd door deskundigen. De progammacoördinator ziet toe op de evenwichtige en correcte samenstelling van het programma; de modulecoördinator waakt over de onderlinge afstemming van de cursussen en de eindwerkcoördinator zorgt voor de link met de promotoren.

* Competitieve prijs

De cursist kan gedurende de opleiding gebruik maken van de diensten van de bibliotheek en mediatheek en krijgt een login voor toegang tot de Prevent site www.prevent.be met de integrale artikelen van de magazines (waarde: 1.890 euro).

* Toepasbaarheid in de praktijk

De opleidingen zijn actueel, inhoudelijk sterk, interactief en garanderen een terugkoppeling naar het werkveld. Wijzigingen in de wetgeving en nieuwe inzichten worden onmiddellijk in de cursussen verwerkt. De toepasbaarheid in de praktijk is dan ook groot.

Alle activiteiten van Prevent zijn ISO 9001-gecertificeerd.

* Onze docenten

Bij Prevent-Academy kiezen wij onze docenten zorgvuldig uit op basis van hun kwaliteiten. De docenten zijn stuk voor stuk experten in hun domein.


Contacteer ons
 

U vindt ons aan de Vaartkom in Leuven. Het gebouw is recent opgetrokken en de nieuwe opleidingslokalen zijn aantrekkelijk, ruim en voorzien van nieuwe technologieën. Het gebouw is op 10 minuten gelegen van het station van Leuven. U kan betalend parkeren in parking Vaartkom.

Ons adres:

Kolonel Begaultlaan 1A /5e verdieping
3012 Leuven 

Neem contact met ons via academy [at] prevent [dot] be of tel 016/910 910. Wij luisteren graag naar uw vragen en zoeken samen met u de opleiding die het best bij uw behoeften aansluit. Dit kan een open opleiding zijn uit ons aanbod of een opleiding op maat van uw organisatie.

 

Ga naar de Prevent-Academy pagina's voor het actueel opleidingsaanbod.